lördag 9 juni 2012

Dagen Efter Kvällen Före... Sommarfest!!

Idag vaknade man o kände sig lite smått överkörd!! Bakis o allmänt nollad - Mjo..

Igår iaf så va de jobb till 14.. Sen va de "möte" i 3 timmar som stod på schemat!! Gick bra men man vart lite trött i huvet i slutet o man ville bara hem, ställa sig i en dusch o få andas lite innan de va dax att åka tillbaka till firman..

Sen efter "mötet" så åkte ja me B hem till mig där man hade ca en timme på sig att fixa sig innan de va dax att bege sig till firman igen.. Så de vart till o stressa lite här hemma oxå.. B drog ner på stan för o lämna bilen o jag gick ja över till Jess o Carro..

Väl där så kom Carro´s bror o hämtade oss o sen åkte vi o hämta upp en till Karro =) o sen åkte vi till firman.. När vi kom så va alla där redan, så vi slog oss ner o alla satt o tjattra de va trevligt, kul o se en annan sida av alla.. Sen käkade vi lite o de va väldigt god mat som våran chef gjort =)

Sen vart de Party!! Hade jättetrevligt o alla va goa o glada =) Vart ju en del jobbprat men de går inte o komma ifrån.. Men i de stora hela så va de en kul fest =) i slutet så va de bara några få kvar o en av dom va i sin egna lilla värld o rockade loss - hon såg ut o ha sjukt kul haha =)

Sen runt 1 hade vi fått nog så vi fixa en taxi o åkte hem.. Va skönt o komma hem o få sova..

Men somnade inte på stört utan tankarna for runt i huvet om va som sagts o va som egentligen hände.. Saker o ting e som de e o jag tror jag lämnar de där!! .

Annars idag så har ja myst me mitt lilla hjärta som inte vart alltför kry =/ lite feber fortfarande men de känns som att de går sakta åt rätt håll.. Sen har de blivit soffhäng me Jess hela kvällen, känns som att de behövdes efter igår...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar