fredag 19 oktober 2012

en vecka o ...

Veckan har vart väldigt seg.. Känns som att ja har 100 saker i huvet men egentligen e de bara en eller 2 saker som snurrar runt, runt, runt.. Skitsaker dessutom!!

Veckan som sagt har väll flytit på som vanligt o samma sak här hemma efter jobbet.. Kev har typ börjat prata lite smått.. Vissa ord hör man tydligt men de e mest en massa man inte förstår.. Men han försöker iaf, sötnosen =) Så de e på G iaf hehe

Idag på jobbet så va de lite stress o vi fick våran fredagsbonus (nånting som inte alls e kul o göra el. nått som e väldigt skitigt te.x) Så de vart stress-delux sista timmen men grymma som vi e så klarade vi de!! Sen vart de till o hämta Kev o dra hem.. Väl hemma så va K o S redan här =) Vart en hel del bus här mellan barnen o pizza till middag.. Precis som de ska vara på en fredag ;) Sen efter o ha slappat i soffan o glott på tv ett bra tag så drog dom sig hemåt då de va läggdax för den lilla.. Jag själv återgick till soffan - skönt =) ja e såå trött så de ska bli skönt att få slänga sig i säng snart, slå på tv:n, glo ett tag o sen somna o sova, sova, sova =)

Mjo de va de o så nu en liten fundering/tanke/sanning...  eller något...

"ska sluta grubbla på saker o ting.. ja ska göra som ! o inte tänka alls (vilket ja antar att du inte gör) o ta de som de kommer, göra som jag vill, när jag vill o skita i allt annat o kanske inte tänka en extra tanke på varför de e som de e, kanske finns en förklaring till vissa saker men sen så e vissa jävligt blinda för att se hur saker o ting verkligen ligger till.. varför ska vi tjejer övertänka precis allt? slutar ju bara me att man tänker in sig i en jävla knut o sen vet man inte hur man ska reda ut allt maah.."

Äh få se va som händer, you never EVER know!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar